Uvodno najavo in predstavitev prihajajočega projekta Tržič – mesto dobrih misli in želja smo s Fundacijo Vincenca Drakslerja in socialnim podjetjem opravili tudi v okviru 40. Šuštarske nedelje, ki s svojim dogajanjem pritegne številne Tržičane in Tržičanke.

sustarska

Na svojih stojnicah, ki so bile že od daleč vidne predvsem po štirih zastavah in kopici raznobarvnih balonov, označenih z logotipom (srcem) projekta Tržič – mesto dobrih misli in želja, smo obiskovalce seznanjali s vsebino projekta in z različnimi aktivnostmi, ki se bodo v prihodnji mesecih dogajale na različnih lokacijah naše občine. V sproščenem in prijaznem pomenkovanju smo vabili in spodbujali obiskovalce naj spremljajo naše aktivnosti in se vanje, v kolikor imajo interes, tudi sami vključujejo. Marsikateri obiskovalec je prikimal v podporo tovrstnim našim prizadevanjem, rekoč, da bo to res nekaj zanimivega in dobrega za naš domači kraj.

Za to priložnost smo za obiskovalce pripravili tudi krajšo informativno zloženko, ki prinaša bralcem osnovne informacije o projektu. Omenjene zloženke so vsem zainteresiranim na voljo v TPIC-u.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)